Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

No dobrá...Ale v té spílané EU máme nejvyšší míru svobody, bezpečnosti a nejvyšší životní úroveň v celé naší historii. Nebo by měl být naším vzorem Svaz nezávislých států bývalého SSSR?

2 0
možnosti
MC

Dokud EU bude hýřit levicovými programovými návrhy a bude hospodařit na dluh, tak je pro Česko nutno tuto závislost co nejdříve přerušit. Samozřejmě jestliže Česko bude řídit levice, tak bude český občan trpět více než kdyby zůstalo v EU. Ten kdo to nechápe by se měl začít znovu vzdělávat, aby se nenechal neustále zastrašovat závistivými soudruhy a sociálními inženýry.

2 0
možnosti
VV

Ona snad EU hospodari na dluh? Mate nejaky odkaz ?

0 5
možnosti
Foto

Jsme nezávislým státem z hlediska EU jedině v tom smyslu, že z ní máme právo vystoupit. Podobně jako měly právo vystoupit z SSSR svazové republiky.

2 0
možnosti
VV

O tom, jak je to jinde v EU toho asi zadny moc nevi. Ale v teto zemi je dost zavislych vrcholnych politiku. nekdy je to videt i v primem prenosu.

0 5
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 853x
Redaktor internetových novin INFO Noviny24 poskytujících online relevantní informace pro manažery, podnikatele, studenty a ostatní aktivní uživatele internetu a nezávislý publicista se zaměřením na e-Commerce.

Člen redakce internetového Rádia Český Kocourkov, které navazuje na Rádio Bubu, které navázalo na Rádio Jerevan.